Competències en tecnologies de la informació i la comunicació per al professional de la salut.

Tres dimecres: del 19 d'octubre al 2 de novembre, de 16:00 a 19:00 h                                                                                  


INTRODUCCIÓ A LA SALUT DIGITAL A L'ATENCIÓ PRIMÀRIA

Adreçat a: professionals d’atenció primària amb un coneixement bàsic de l’entorn digital, i altres professionals interessats en la transformació digital en l’àmbit de la salut comunitària  

La transformació digital està cada cop més present en tots els àmbits de la societat. La introducció progressiva d’una major digitalització en les tasques quotidianes, i la bretxa digital que els vertiginosos canvis digitals provoquen, fa que molts professionals no puguin comptar amb la formació necessària per per l’aprofitament dels procediments i tècniques que poden ser aplicats en aquest àmbit d’atenció a la salut de la població.  

És necessari dotar als facultatius dels coneixements i de les eines bàsiques que permetin afrontar el procés de digitalització de la salut. 


Crèdits: 1,3 crèdits de formació continuada
Dates: Tots els dimecres, des del 19 d’octubre al 2 de novembre de 2022.
Horari: de 16 a 19h.
Ponents: Fundació iSYS


Consulta la guia del curs aquí:
https://campus.metgesdecatalunya.cat/pluginfile.php/12730/course/summary/Guia%20Salut%20Digital.pdfSkill Level: Beginner

En este curso descubriremos todo sobre el universo de Twitter, desde los conceptos más básicos hasta las últimas herramientas y actualizaciones de la plataforma. Presentaremos el engranaje de la red social de Twitter desde un punto de vista profesional y social.

Una consideración que tendremos que tener presente es que este curso nos permitirá tener una idea global no solo de las particularidades de la plataforma de Twitter, sino que también del contexto digital en el cual se desarrollan.

La evolución de las redes sociales ha impactado en el desarrollo social actual, como canal de información, pero también como fuente de rumores y fake news. Por este motivo, en este curso trataremos esta realidad desde la reflexión y la valoración crítica, y ubicaremos aquellas acciones donde Twitter es un factor importante.

Course Duration in Hours: 3
Skill Level: Beginner
Skill Level: Beginner
Skill Level: Beginner